Overslaan en naar de inhoud gaan

Spes verliest finale van Korfrakkers

Geplaatst opzaterdag 21 maart 2015 - 21:38

De korfbalsters van Spes uit Milsbeek hebben de finale om het kampioen in de topklasse verloren met 14-13 van Korfrakkers uit Erp.

De Limburgse vrouwen gaven een ruime voorsprong uit handen.

Goede score
In de eerste helft bouwde Spes een goede score op. Na acht minuten kwamen ze voor de eerste keer op voorsprong (3-4). Bij rust was het 6-10 voor de ploeg van trainer Petra Steenhuis.

Doelpuntenmachine
Ook de eerste treffer van de tweede helft was voor Spes, maar daarna stokte de doelpuntenmachine van de Milsbeekse vrouwen. Korfrakkers kwam steeds dichterbij. Met nog elf minuten op de klok was de stand 10-11.

Winnende treffer
Spes maakte het gaatje weer drie doelpunten, maar de Brabantse vrouwen kwamen in de laatste minuut op gelijke hoogte: 13-13. In de laatste twintig seconden maakte Maaike van Oort de winnende treffer waardoor het oranjelegioen feestvierde en de rood-zwarte equipe treurde.

L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Korfbalsters Swift en Spes in kruisfinale zaalcompetitie
Spes in topper langs Korfrakkers
Spes veel te sterk voor De Peelkorf
Drie Limburgse korfbalclubs in Topklasse
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen