Overslaan en naar de inhoud gaan

Spes veel te sterk voor De Peelkorf

Geplaatst opzondag 5 oktober 2014 - 20:56

De korfbalderby in Milsbeek tussen Spes en De Peelkorf (topklasse) had een vrij eenzijdig karakter: 17-7.

Het verschil tussen de twee Limburgse vrouwenteams was al in de eerste helft gemaakt. Die werd afgesloten bij een 9-2 voorsprong voor de thuisploeg uit Milsbeek. In de tweede helft wist De Peelkorf uit Ysselsteyn meer tegenstand te bieden door de bal eerder uit de Spes-aanval te halen. Al moet daarbij aangetekend worden dat de thuisploeg wat gas terug nam.

Swift
Swift had in Velden totaal geen moeite om DDW met een ruime nederlaag naar huis te sturen: 20-10.

In de eerste helft had Swift wel het betere van het spel, maar kon dat niet uitdrukken in een ruime voorsprong. Bij rust was het 10-7, na een kwartier in de tweede helft 14-10. Daarna stond Swift de gasten geen tegentreffer meer toe.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Drie Limburgse korfbalclubs in Topklasse
Korfbalsters Swift en Spes in kruisfinale zaalcompetitie
Korfbaldames Swift uit Velden winnen derby
Spes in topper langs Korfrakkers
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen