Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelregels zomerfotowedstrijd

Geplaatst opwoensdag 27 juli 2016 - 15:53

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd 'Leukste zomerfoto' gaat de gebruiker akkoord met de volgende spelregels:

Algemeen

 • De gebruiker geeft door deelname 1Limburg en de twee moederbedrijven L1 en MGL toestemming de door de gebruiker ingestuurde foto en informatie te plaatsen in alle media, te weten krant, televisie, radio en website. Als ook de aan 1Limburg verbonden social media accounts: 1Limburg-Facebookpagina, 1Limburg-twitteraccount, 1Limburg Instagram, 1Limburg YouTube en 1Limburg-WhatsApp.
 • Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moet de gebruiker een foto en alle verplichte gegevens insturen via het uploadformulier op 1Limburg.nl.
 • Deelname aan de wedstrijd is gratis.
 • Alle ingestuurde en door de redactie goedgekeurde zomerfoto’s maken kans op de prijzen.
 • Inzendingen die niet aan de door 1Limburg gestelde voorwaarden voldoen, worden geweigerd en uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.
 • Het opgegeven e-mailadres van deelnemers wordt gebruikt om de aanmelding van de zomerfoto te bevestigen. Ook kan 1Limburg daarmee, in geval van een prijs, de deelnemer op de hoogte stellen en nadere informatie vragen voor een redactioneel artikel. Ook de moederbedrijven L1 en MGL kunnen via dit e-mailadres contact met de deelnemers opnemen voor een bijdrage op televisie, radio of in de krant. Daarnaast kunnen de gegevens worden verwerkt om te informeren over interessante aanbiedingen van producten en/of diensten van 1Limburg, L1 of MGL, dan wel andere print en/of digitale uitgeefproducten c.q. activiteiten (waaronder websites).

Inzendingen

 • Het uploaden van zomerfoto's kan van maandag 1 augustus 2016 tot en met zondag 11 september 2016.
 • Inzendingen dienen digitaal te worden aangeleverd via één van de fotoalbums en de uploadknop op de website van 1Limburg.
 • Er zijn drie fotothema’s namelijk: ‘op het terrasje, in de tuin en op vakantie’. Per fotoalbum mag één foto worden ingezonden. Dat betekend dat er maximaal drie foto’s per gebruiker mogen worden ingezonden..
 • Foto’s van medewerkers van 1Limburg zijn uitgesloten van deelname.
 • De zomerfoto's mogen geen beledigende, discriminerende of grove elementen bevatten die de privacy van derden aantasten of die aanstootgevend of obsceen zijn, of die mogelijk aanzetten tot overtredingen of misdrijven. Reclame is niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om bijdragen te weigeren of te wijzigen.
 • Personen die op de foto herkenbaar in beeld zijn gebracht, moeten daarvoor toestemming aan de inzender hebben gegeven. De inzender is hiervoor verantwoordelijk.
 • De inzender van de foto moet toestemming hebben om deel te nemen aan deze actie en de zomerfoto op onze website te plaatsen. De inzender is hiervoor zelf verantwoordelijk.
 • Inzendingen die niet aan de spelregels voldoen, worden geweigerd.
 • De gebruiker geeft door deelname 1Limburg en de twee moederbedrijven L1 en MGL toestemming om de door de gebruiker ingestuurde gegevens in te zetten voor commerciële doeleinden. Onder commerciële doeleinden valt het gebruik van e-mailadressen, demografische gegevens, interesses en gedrag om gericht online en offline te adverteren. Het gevolg hiervan is dat de gebruiker relevantere (commerciële) uitingen te zien kan krijgen, zowel online als offline.
 • Alle ingevulde gegevens kunnen worden doorverkocht aan derden.
 • Het is mogelijk om gegevens te laten verwijderen of te corrigeren. Dit kan gerealiseerd worden door een e-mail te sturen naar webmaster@1limburg.nl. Er moet dan duidelijk beschreven staan welke gegevens verwijderd of gecorrigeerd dienen te worden. Deelnemers waarvan gegevens verwijderd zijn maken geen kans meer op prijzen.
 • Opgegeven e-mailadressen van deelnemers worden gebruikt om contact op te nemen als er prijzen gewonnen zijn.
 • E-mailadressen kunnen worden gebruikt voor direct marketing doeleinden.
 • Inzendingen die niet aan de door 1Limburg gestelde voorwaarden voldoen, worden niet meegenomen in de resultaten en maken tevens geen kans op prijzen.

Wedstrijd

 • Stemmen op foto's is mogelijk vanaf maandag 22 augustus tot en met zondag 11 september 2016
 • Om te kunnen stemmen, dient de deelnemer gebruik te maken van een geldig e-mailadres.
 • Een gebruiker stemt op de website van 1Limburg op één foto per fotoalbum.
 • Een gebruiker kan met een geldig e-mailadres eenmalig zijn stem uitbrengen op een foto.
 • De drie leukste zomerfoto’s worden op maandag 12 september 2016 bekendgemaakt op 1limburg.nl.
 • De drie winnaars ontvangen persoonlijk bericht van 1Limburg via het opgegeven e-mailadres van de inzender. Er zal dan gevraagd worden naar een telefoonnummer waarmee de winnaar telefonisch benaderd kan worden. Adresgegevens zullen gevraagd worden om de prijs per post te kunnen verzenden. Ook wordt gevraagd of de winnaar een foto van de prijs en zichzelf wil maken en deze toe wil sturen naar 1Limburg. Deze foto wordt gebruikt om de winnaars online te feliciteren.
 • De redactie van 1Limburg is te allen tijde gerechtigd een deelnemer of foto uit te sluiten van de wedstrijd.
 • 1Limburg is te allen tijde gerechtigd om in te grijpen bij vermoeden van fraude.
 • 1Limburg is te allen tijde gerechtigd de wedstrijd geheel of gedeeltelijk stop te zetten.
 • Over de uitslag van de verkiezingen is geen discussie of correspondentie mogelijk.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Uitleg: hoe moet ik een zomerfoto uploaden?
Dit zijn de leukste zomerfoto's van Limburg
Stem op jouw favoriete zomerfoto
De leukste zomerfoto? Doe mee en win
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV