Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelersbus VVV-Venlo: 'verkeersaso van de week'

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 16:28

De spelersbus van VVV-Venlo is door De Telegraaf uitgeroepen tot verkeersaso van de week.

De eredivisionist valt de twijfelachtige eer te beurt, omdat de chauffeur van de bus volgens De Telegraaf een wegkruis negeert.

A2
Op beelden is te zien dat de spelersbus over de A2 bij Eindhoven over een afgesloten rijstrook rijdt. Het stuk snelweg was afgesloten om de berging van een voertuig zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Incident
Het incident vond in november 2019 plaats. De Telegraaf heeft de beelden nu naar buiten gebracht.

Vervelend
VVV-Venlo-directeur Marco Bogers noemt het voorval vervelend. "Ik begrijp de associatie met de club, maar er hoeft geen verband met ons te zijn." Hij zegt dat de club de bus huurt van touringcarbedrijf Munckhof uit Horst. "Wij gebruiken die bus een keer of twintig per jaar." De club zet deze bus in voor uitwedstrijden in de eredivisie en voor uitwedstrijden in het bekertoernooi van de KNVB.

Onderzoek
"Munckhof zet die bus in op momenten dat wij hem niet nodig hebben", legt Bogers uit. "Het kan best dat die bus op dat specifieke moment in november helemaal niet voor de club aan het rijden was. Sterker nog: ik acht die kans erg klein." Volgens Bogers onderzoekt Munckhof het voorval.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen