Overslaan en naar de inhoud gaan

Spelersbus VVV-Venlo: 'verkeersaso van de week'

Geplaatst opzondag 26 januari 2020 - 16:28

De spelersbus van VVV-Venlo is door De Telegraaf uitgeroepen tot verkeersaso van de week.

De eredivisionist valt de twijfelachtige eer te beurt, omdat de chauffeur van de bus volgens De Telegraaf een wegkruis negeert.

A2
Op beelden is te zien dat de spelersbus over de A2 bij Eindhoven over een afgesloten rijstrook rijdt. Het stuk snelweg was afgesloten om de berging van een voertuig zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Incident
Het incident vond in november 2019 plaats. De Telegraaf heeft de beelden nu naar buiten gebracht.

Vervelend
VVV-Venlo-directeur Marco Bogers noemt het voorval vervelend. "Ik begrijp de associatie met de club, maar er hoeft geen verband met ons te zijn." Hij zegt dat de club de bus huurt van touringcarbedrijf Munckhof uit Horst. "Wij gebruiken die bus een keer of twintig per jaar." De club zet deze bus in voor uitwedstrijden in de eredivisie en voor uitwedstrijden in het bekertoernooi van de KNVB.

Onderzoek
"Munckhof zet die bus in op momenten dat wij hem niet nodig hebben", legt Bogers uit. "Het kan best dat die bus op dat specifieke moment in november helemaal niet voor de club aan het rijden was. Sterker nog: ik acht die kans erg klein." Volgens Bogers onderzoekt Munckhof het voorval.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen