Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Spelers EVV ruim twee uur langs snelweg na gebroken naaf

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 22:47

De selectie van derde divisionist EVV heeft zondagavond ruim twee uur langs de snelweg gestaan, omdat de spelersbus kampte met een gebroken naaf.

Na een slopende wedstrijd op bezoek bij ADO '20, in Heemskerk, waren spelers en staf op weg terug naar Echt. De bus gaf ter hoogte van Eindhoven echter de geest.

Vervangend vervoer
Volgens een medewerker van het busbedrijf had de chauffeur het probleem snel door en kon hij zonder te remmen het voertuig stilzetten. Het bedrijf stuurde direct een monteur ter plaatse, maar vervangend vervoer bleek de enige optie om de spelers thuis te brengen. Er werd een rijbaan afgesloten, zodat de mannen uit Echt de situatie veilig konden afwachten en over konden stappen op een andere bus.

Lange dag
Zo werd het een hele lange dag voor EVV. Allereerst was er de wedstrijd in Heemskerk, dat op zo'n tweehonderd kilometer afstand ligt van Echt. Vervolgens speelde de ploeg een zware wedstrijd; na een 2-0 achterstand vocht EVV zich terug naar een 2-2 remise. Na ruim een uur in de bus volgde uiteindelijk het avontuur langs de snelweg. Inmiddels is iedereen weer thuis.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen