Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Spelers EVV ruim twee uur langs snelweg na gebroken naaf

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 22:47

De selectie van derde divisionist EVV heeft zondagavond ruim twee uur langs de snelweg gestaan, omdat de spelersbus kampte met een gebroken naaf.

Na een slopende wedstrijd op bezoek bij ADO '20, in Heemskerk, waren spelers en staf op weg terug naar Echt. De bus gaf ter hoogte van Eindhoven echter de geest.

Vervangend vervoer
Volgens een medewerker van het busbedrijf had de chauffeur het probleem snel door en kon hij zonder te remmen het voertuig stilzetten. Het bedrijf stuurde direct een monteur ter plaatse, maar vervangend vervoer bleek de enige optie om de spelers thuis te brengen. Er werd een rijbaan afgesloten, zodat de mannen uit Echt de situatie veilig konden afwachten en over konden stappen op een andere bus.

Lange dag
Zo werd het een hele lange dag voor EVV. Allereerst was er de wedstrijd in Heemskerk, dat op zo'n tweehonderd kilometer afstand ligt van Echt. Vervolgens speelde de ploeg een zware wedstrijd; na een 2-0 achterstand vocht EVV zich terug naar een 2-2 remise. Na ruim een uur in de bus volgde uiteindelijk het avontuur langs de snelweg. Inmiddels is iedereen weer thuis.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen