Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Spelers EVV ruim twee uur langs snelweg na gebroken naaf

Geplaatst opzondag 20 mei 2018 - 22:47

De selectie van derde divisionist EVV heeft zondagavond ruim twee uur langs de snelweg gestaan, omdat de spelersbus kampte met een gebroken naaf.

Na een slopende wedstrijd op bezoek bij ADO '20, in Heemskerk, waren spelers en staf op weg terug naar Echt. De bus gaf ter hoogte van Eindhoven echter de geest.

Vervangend vervoer
Volgens een medewerker van het busbedrijf had de chauffeur het probleem snel door en kon hij zonder te remmen het voertuig stilzetten. Het bedrijf stuurde direct een monteur ter plaatse, maar vervangend vervoer bleek de enige optie om de spelers thuis te brengen. Er werd een rijbaan afgesloten, zodat de mannen uit Echt de situatie veilig konden afwachten en over konden stappen op een andere bus.

Lange dag
Zo werd het een hele lange dag voor EVV. Allereerst was er de wedstrijd in Heemskerk, dat op zo'n tweehonderd kilometer afstand ligt van Echt. Vervolgens speelde de ploeg een zware wedstrijd; na een 2-0 achterstand vocht EVV zich terug naar een 2-2 remise. Na ruim een uur in de bus volgde uiteindelijk het avontuur langs de snelweg. Inmiddels is iedereen weer thuis.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen