Overslaan en naar de inhoud gaan

Speeltuin in Obbicht door brandstichting verwoest

Geplaatst opzondag 13 oktober 2019 - 8:08

Het belangrijkste klimrek van speeltuin 't Ruiberke in Obbicht is vermoedelijk door brandstichting verwoest.

De brand brak zaterdagavond even voor middernacht uit. Op het moment dat de brandweer ter plekke kwam, waren de vlammen al zo hoog opgelaaid dat het gevaarte niet meer te redden was.

Inzameling
Een paar maanden geleden werd nog het tienjarig bestaan gevierd van de omheinde speeltuin die aan Langs de Groene Weg ligt. Buurtbewoners zijn zondagmorgen al meteen begonnen met een inzamelingsactie om de speeltuin weer te kunnen herstellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen