Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Speelschema definitief: Ajax-Fortuna Sittard verplaatst

Geplaatst opwoensdag 19 juni 2019 - 18:30

Het definitieve speelschema voor de Eredivisie is bekendgemaakt. Een van de meest in het oog springende wijzigingen ten opzichte van het concept van vorige week, is de verplaatsing van Ajax – Fortuna Sittard.

Het duel in Amsterdam op zaterdag 24 augustus wordt gespeeld op woensdag 25 september.

Doorschuiven
De clubs die Europees spelen hebben de mogelijkheid gekregen om hun wedstrijd in de vierde speelronde door te schuiven naar eind september. Ajax heeft besloten van de optie gebruik te maken, omdat het in de week voor en na de vierde speelronde play-offs speelt voor een plek in de Champions League, óf - bij uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League - voor de Europa League.

Van start
Als FC Utrecht de play-offs voor Europa League haalt, gaat FC Utrecht – VVV-Venlo ook naar woensdag 25 september. Het nieuwe Eredivisieseizoen start op vrijdag 2 augustus in Zwolle met PEC Zwolle tegen Willem II. VVV speelt op zaterdag 3 augustus tegen RKC Waalwijk. Fortuna komt die zondag in actie. De Sittardse club gaat op bezoek bij AZ in Alkmaar.

Een week later beginnen de clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan het nieuwe seizoen. MVV speelt in Deventer tegen GA Eagles; Roda JC ontvangt in Kerkrade Almere City FC met oud-Roda-coach Robert Molenaar.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen