Overslaan en naar de inhoud gaan

Speeddate met Parkstad Ambassadeurs tijdens Cultura Nova

Geplaatst opvrijdag 2 september 2016 - 12:45

Ambassadeurs van de regio Parkstad zijn vrijdagochtend tijdens Cultura Nova in Heerlen gaan speeddaten met inwoners uit de regio.

Een aantal maanden geleden werd Parkstad uitgeroepen tot de beste toeristische bestemming ter wereld.

Om die prijs goed uit te dragen zijn de Parkstad Ambassadeurs in het leven geroepen. Die mensen moeten de regio moet promoten in het hele land. De speeddates van vrijdag zijn bedoeld om bijvoorbeeld ideeën voor de regio te delen

Korte gesprekken
Gesprekken duren steeds vier minuten. "Ik heb leuke gesprekken, met geïnteresseerde mensen, die hart voor de regio hebben", zegt Wil Houben, burgemeester van Voerendaal. Ook gedeputeerde Ger Koopmans is aanwezig: "Het zijn korte gesprekken. Mensen worden gedwongen om hup snel te vertellen, dit wil ik van jou."

Vervolgdate
Er worden visitekaartjes uitgewisseld en ook vervolgdates afgesproken. Hotelier Camille Oostwegel heeft twee follow-ups. "Hele leuke contacten, en interesse van mensen over hoe je als ondernemer dagelijks bezig bent."

De Limburger en L1 doen samen verslag van Cultura Nova op Cultura Nova TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier

Gerelateerde berichten

Parkstad-ambassadeurs gaan speeddaten met inwoners
Stadspark Heerlen verdwijnt weer
'Muurkunst in Heerlen is trekpleister van de stad'
Cultura Nova zoekt vrijwilligers voor openingsvoorstelling
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen