Overslaan en naar de inhoud gaan

Speedboot vaart de oever op: één opvarende gewond

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 13:50

Een speedboot is zaterdagmiddag ter hoogte van Velden de oever van de Maas opgevaren. Daarbij raakte één persoon gewond.

Het incident gebeurde rond 13:45 uur ter hoogte van de Noorderbrug.

Op de oever
Het slachtoffer is volgens de politie een vrouw die op de boot zat. De andere opvarenden raakten niet gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De speedboot raakte door de botsing met de oever beschadigd en kan niet meer verder varen. Een bergingsbedrijf zal het vaartuig wegtakelen. Het politieonderzoek is afgerond: er blijkt geen opzet in het spel.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen