Overslaan en naar de inhoud gaan

Speciale training moet Stultiens terug in peloton brengen

Geplaatst opdonderdag 11 april 2019 - 18:02

Wielrenster Sabrina Stultiens uit Meijel heeft al voorzichtig op de fiets een rondje gereden. Het is een mijlpaal na een lange revalidatie.

Op 12 september viel ze tijdens een training waardoor ze een hersenschudding opliep. Inmiddels werkt ze aan haar herstel bij een fysiotherapeut in Helmond. Ze krijgt daar cognitieve training om de hersenen te prikkelen en te stimuleren.

Prikkels
De 25-jarige renster van de CCC-Liv-ploeg zet grote stappen vooruit. "Eerst kon ik nauwelijks prikkels aan. Zelfs vijf minuten een gesprek voeren, was al te veel. Maar inmiddels kan ik met vriendinnen afspreken en zelfs autorijden."

Rentree
Stultiens heeft een zware tijd achter de rug, maar heeft er wel vertrouwen in dat ze haar rentree kan maken in het peloton. "Wanneer precies weet ik niet, maar ik ben al heel blij dat ik gewoon een rondje kan fietsen."

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen