Overslaan en naar de inhoud gaan

Speciale 'siësta tickets' voor leeg Toverland

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 12:04

Omdat bezoekers door de warmte wegblijven bij Toverland in Sevenum, komt het attractiepark de komende dagen met een speciaal siësta-ticket.

Daarmee kunnen bezoekers na 16:00 uur voor 17,50 euro naar binnen. Een normaal toegangsbewijs kost 32 euro.

Uitbreiding
​Toverland heeft de afgelopen twee weken amper kunnen profiteren van de enorme uitbreiding van het park. Door de hitte weten bezoekers het pretpark amper te vinden. "De toestroom valt inderdaad tegen," bevestigt Tessa Maessen van Toverland. "Als de temperatuur te hoog is, gaan mensen liever naar het strand dan naar een pretpark. Dat merk je overal. Ook de restaurants blijven nu leeg."

Lees ook: Toverland opent nieuwe themagebieden

Drie uur
Met het speciale toegangsbewijs hoopt het pretpark toch nog bezoekers binnen te halen als de temperatuur weer naar draaglijker niveaus is gedaald. Met de siëstatickets kunnen bezoekers zich nog drie uur amuseren in het park, dat om 19:00 uur de deuren sluit. Vooralsnog zijn de kaarten alleen van zondag 22 juli tot en met vrijdag 27 juli te krijgen. Mogelijk blijven de kaarten langer beschikbaar, afhankelijk van het weer.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen