Overslaan en naar de inhoud gaan

Speciale 'siësta tickets' voor leeg Toverland

Geplaatst opzaterdag 21 juli 2018 - 12:04

Omdat bezoekers door de warmte wegblijven bij Toverland in Sevenum, komt het attractiepark de komende dagen met een speciaal siësta-ticket.

Daarmee kunnen bezoekers na 16:00 uur voor 17,50 euro naar binnen. Een normaal toegangsbewijs kost 32 euro.

Uitbreiding
​Toverland heeft de afgelopen twee weken amper kunnen profiteren van de enorme uitbreiding van het park. Door de hitte weten bezoekers het pretpark amper te vinden. "De toestroom valt inderdaad tegen," bevestigt Tessa Maessen van Toverland. "Als de temperatuur te hoog is, gaan mensen liever naar het strand dan naar een pretpark. Dat merk je overal. Ook de restaurants blijven nu leeg."

Lees ook: Toverland opent nieuwe themagebieden

Drie uur
Met het speciale toegangsbewijs hoopt het pretpark toch nog bezoekers binnen te halen als de temperatuur weer naar draaglijker niveaus is gedaald. Met de siëstatickets kunnen bezoekers zich nog drie uur amuseren in het park, dat om 19:00 uur de deuren sluit. Vooralsnog zijn de kaarten alleen van zondag 22 juli tot en met vrijdag 27 juli te krijgen. Mogelijk blijven de kaarten langer beschikbaar, afhankelijk van het weer.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen