Overslaan en naar de inhoud gaan

Sparta in zijn nopjes met Bryan Smeets

Geplaatst opmaandag 26 augustus 2019 - 10:45

Maastrichtenaar Bryan Smeets heeft een prachtige seizoensstart met eredivisieploeg Sparta. Technisch beleidsbepaler Henk van Stee is dan ook in zijn nopjes met zijn Limburgse aanwinst.

Zo was de 26-jarige middenvelder de beste man op het veld op bezoek bij PEC Zwolle. De promovendus wist de Zwolse ploeg op 2-2 te houden.

Aanwinst
Van Stee is blij met Smeets. Dat zegt hij in de Volkskrant: "We pikten hem afgelopen zomer op bij TOP Oss, maar wilden hem een half jaar geleden al hebben. Er hebben veel clubs liggen slapen. Bryan kan het tempo versnellen en verlagen. Ik heb op veel niveaus gewerkt, maar dat kunnen er niet veel. Hij heeft een geweldige trap, kan een speler passeren, heeft gevoel voor de combinatie en is een leider."

Acht kansen
Smeets was verantwoordelijk voor de assists van de doelpunten van Ache en Veldwijk. De Maastrichtenaar creëerde in de hele wedstrijd acht kansen. Sparta staat na vier wedstrijden derde in de rangschikking van de Eredivisie.

Ajax
Smeet speelde zes jaar bij MVV en daarna twee jaar bij De Graafschap. Daar zorgde hij met een doelpunt voor een blijvend litteken bij de Ajax-aanhang. Op 8 mei 2016 scoorde hij een bepalend doelpunt voor degradant De Graafschap. Hiermee zorgde Smeets ervoor dat Ajax de landstitel misliep en dat PSV ermee aan de haal ging.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen