Overslaan en naar de inhoud gaan

Sparta verlengt contract Bryan Smeets

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 13:39

Bryan Smeets blijft bij Sparta Rotterdam voetballen.

De Eredivisieclub heeft de optie in het aflopende contract van de 28-jarige Maastrichtse middenvelder gelicht. Smeets is bezig aan zijn tweede seizoen bij Sparta.

Toegevoegde waarde
"Bryan komt uit de eerste divisie, maar heeft zich daarna geweldig gemanifesteerd binnen Sparta", zegt technisch directeur Henk van Stee. "Hij is van absolute toegevoegde waarde geweest." Smeets maakte vorig seizoen vier doelpunten in de Eredivisie, dit jaar staat de teller op twee goals.

De Limburger, die eerder bij MVV, De Graafschap, SC Cambuur en TOP Oss speelde, was de laatste weken niet meer verzekerd van een basisplaats in het elftal van trainer Henk Fraser.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen