Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sparta haalt Bryan Smeets naar de Eredivisie

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 12:04

Het naar de Eredivisie gepromoveerde Sparta heeft de ploeg versterkt met Bryan Smeets.

Het Algemeen Dagblad meldt dat de Maastrichtenaar een contract voor twee jaar heeft getekend bij de Rotterdammers.

Smaakmaker
De 26-jarige Smeets speelde het afgelopen jaar bij TOP Oss. Bij de Brabanders was hij een van de smaakmakers. En dat bleef niet onopgemerkt in Rotterdam-West. Sparta wilde de middenvelder in de winterstop al naar Het Kasteel halen, maar vond de transfersom destijds te gortig. Nu is er wel een akkoord bereikt.

Lees ook: MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

Waarde
"Bryan heeft in het verleden bewezen over veel kwaliteiten en een goede mentaliteit te beschikken", zegt Sparta-directeur Henk van Stee op de clubsite. "Met TOP Oss heeft hij een erg succesvol seizoen achter de rug, waarin hij een belangrijk aandeel had aan de goede prestaties. We zijn ervan overtuigd dat hij ook op het hoogste niveau van waarde kan zijn en zijn blij hem mee te kunnen nemen naar de Eredivisie."

Ajax-beul
Smeets begon zijn loopbaan bij MVV. Daarna kwam hij uit voor De Graafschap. Bij de superboeren ontpopte hij zich tot 'Ajax-beul'. De Maastrichtenaar scoorde op de laatste speeldag van het seizoen 2015/2016 tegen de Amsterdammers. Met zijn goal maakte hij korte metten met de kampioensplannen van de godenzonen. Daarna speelde hij voor Cambuur Leeuwarden en TOP Oss.

Lees ook: Bryan Smeets wil niet herinnerd worden als Ajax-beul

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen