Overslaan en naar de inhoud gaan

Spannende dag voor scholieren uit Brunssum

Geplaatst opwoensdag 31 mei 2017 - 12:17

Voor Anand de Nooijer uit Eijsden, Sverre Kelderman uit Hulsberg en Lian Meuffels uit Brunssum was het woensdag een spannende dag.

De drie scholieren mochten een toespraak houden tijdens het 50-jarig jubileumfeest van de NAVO-basis in Brunssum.

Nerveus
"We waren een tikje nerveus. Het was een heel mooi moment, maar het is nu ook jammer dat het alweer voorbij is", zeggen de jongens na afloop. "Het was super spannend, maar ook leuk", vertelt Lian. "Het is heel fijn om bij zo'n gelegenheid in eigen stad iets te mogen doen."

De drie scholieren hielden hun toespraak in het Engels, voor onder meer hooggeplaatste militairen en Koning Willem-Alexander.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

LIVE: Koning in Brunssum voor 50 jaar NAVO
Willem-Alexander arriveert in Brunssum voor NAVO-jubileum
'Slachtoffer ongeluk NAVO-basis oefende met gewichten'
Brunssumse basis viert 70 jaar NAVO
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen