Tiny en Fred Rompelberg

Fred Rompelberg moet al zijn wielergasten nee verkopen

Fred Rompelberg organiseert sinds jaar en dag vakanties op Mallorca voor wielrenners maar zit nu door de coronacrisis thuis in Maastricht te wachten totdat in Spanje de lockdown wordt opgeheven.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Vlucht uit Spanje op MAA: 'Daar voelde ik mij wel veiliger'

Sinds maandag is het reisadvies voor Spanje aangepast naar oranje. Reizigers die woensdag vanuit Gerona aankwamen op Maastricht Aachen Airport krijgen dan ook het dringende advies om in quarantaine te gaan.

Politie policia Spanje
Onderzoek naar Spaans transportbedrijf na grote drugsvangst

Justitie in Nederland neemt een Spaans transportbedrijf onder de loep vanwege een grote drugsvangst in Geleen. Op 4 juni werd er in de Geleense Kampstraat een lading van 125 kilo hennep onderschept.

IMG_3376
Bussen rijden weer: met mondkapje op richting Spaanse Costa

Het waren er zeker de helft minder dan normaal, maar maandag vertrokken sinds de coronacrisis de eerste vakantiebussen weer vanaf stadion De Geusselt in Maastricht.

Drugs hennep vacuüm stock
Geleen was eindstation van groot drugstransport uit Spanje

Dankzij een geheime tip aan internationale inlichtingendienst Interpol is er twee weken geleden een groot drugstransport uit Spanje onderschept in Geleen.

Arno ter Beke (10 apr 2020)
Trucker rijdt naar Spanje over lege snelwegen: 'Heel bizar'

"De Boulevard Périphérique van Parijs is normaal een wespennest, maar nu was ik er snel doorheen. Dat gebeurt nooit, zelfs niet 's nachts", zegt internationaal chauffeur Arno ter Beke uit Geleen.

legertrucks bergamo lijken (23 mrt 2020)
Limburgse roep vanuit Bergamo: 'Nederland ga in lockdown'

De roep om met een lockdown de coronacrisis te beteugelen klinkt steeds luider.

Stalker Weert in Spanje
Weertenaar in Spaanse cel voor stalking

Een uit Weert afkomstig man zit vast in het Noord-Spaanse Palencia, na het hardnekkig stalken van een vrouw.

Ubach over Worms winkelier vermist
Lichaam met waterstroom meegesleurde Limburger gevonden

De Limburger die tijdens noodweer in Spanje vermist raakte, is overleden.

ANP-77722386
Limburger (66) vermist in Spanje: meegesleurd in waterstroom

De Nederlander die vermist is geraakt tijdens noodweer in Spanje is de 66-jarige Lorenzo van der Heijden uit Ubach over Worms. Hij heeft een modezaak in de Landgraafse kern.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten