Overslaan en naar de inhoud gaan

Spandoeken voor verbreding A2 Weert-Eindhoven

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 19:02

Met spandoekteksten is donderdagochtend aan automobilisten op de A2 tussen Weert en Eindhoven gevraagd een petitie te tekenen voor verbreding van deze snelweg.

De actie is een initiatief van VVD-statenlid Anton Kirkels. Die hoopt dat de petitie verkeersminister Schultz-van Haegen duidelijk maakt dat de weggebruikers op de A2 de dagelijkse files meer dan zat zijn.

Aan het denken
In november vorig jaar was er in de Tweede Kamer geen meerderheid voor de verbreding van de snelweg. Dit ondanks een jarenlange lobby van de gemeente Weert en de Provincie Limburg. Maar 10.000 handtekeningen voor verbreding van de weg tussen Weert en het knooppunt Leenderheide zal minister Schultz aan het denken zetten, verwacht Kirkels.

De komende weken wordt nog verschillende keren op de A2 aandacht gevraagd voor de petitie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

actie a2 verbreding
Opnieuw actievoering voor verbreding van A2
Nieuw offensief voor verbreding drukke A2 bij Weert
Viaducten moeten wijken voor bredere A2
Langzaamaan-actie politie op Limburgse wegen uitgesteld
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen