Overslaan en naar de inhoud gaan

Spaan steunt PSV-back: 'Schijtbakkenmanagement?'

Geplaatst opzaterdag 3 februari 2018 - 19:26

Ajacied en columnist Henk Spaan heeft te doen met PSV-verdediger Joshua Brenet (23), die onlangs een mooie transfer naar het Spaanse Sevilla zag afketsen.

Dat schrijft Spaan in zijn column in Het Parool.

Lees ook: 'Miljoenenbod uit Spanje op Brenet afgewezen'

Gebrek aan vertrouwen
De columnist is niet te spreken over het handelen van PSV, dat er al maanden geen geheim van maakt dat er intensief naar een nieuwe linksback wordt gezocht. "Zo veelvuldig en onomwonden hoor je bazen niet vaak een gebrek aan vertrouwen uitspreken. Brenet moest noodgedwongen linksback blijven spelen, terwijl PSV onophoudelijk liet weten er een te zoeken. Motiverend mogen we het niet noemen."

Champions League
Marcel Brands, technisch directeur in Eindhoven, heeft volgens Spaan wel wat goed te maken met de back uit Kerkrade. "Brenet had Champions League kunnen spelen, een veelvoud kunnen verdienen, maar het mocht niet van PSV, dat nog steeds een linksback zoekt. Hoe zou Gert-Jan Verbeek het noemen? Schijtbakkenmanagement?"

Brenet was zaterdag overigens zeer belangrijk voor zijn ploeg. Hij scoorde én gaf een assist in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen