Overslaan en naar de inhoud gaan

Spaan steunt PSV-back: 'Schijtbakkenmanagement?'

Geplaatst opzaterdag 3 februari 2018 - 19:26

Ajacied en columnist Henk Spaan heeft te doen met PSV-verdediger Joshua Brenet (23), die onlangs een mooie transfer naar het Spaanse Sevilla zag afketsen.

Dat schrijft Spaan in zijn column in Het Parool.

Lees ook: 'Miljoenenbod uit Spanje op Brenet afgewezen'

Gebrek aan vertrouwen
De columnist is niet te spreken over het handelen van PSV, dat er al maanden geen geheim van maakt dat er intensief naar een nieuwe linksback wordt gezocht. "Zo veelvuldig en onomwonden hoor je bazen niet vaak een gebrek aan vertrouwen uitspreken. Brenet moest noodgedwongen linksback blijven spelen, terwijl PSV onophoudelijk liet weten er een te zoeken. Motiverend mogen we het niet noemen."

Champions League
Marcel Brands, technisch directeur in Eindhoven, heeft volgens Spaan wel wat goed te maken met de back uit Kerkrade. "Brenet had Champions League kunnen spelen, een veelvoud kunnen verdienen, maar het mocht niet van PSV, dat nog steeds een linksback zoekt. Hoe zou Gert-Jan Verbeek het noemen? Schijtbakkenmanagement?"

Brenet was zaterdag overigens zeer belangrijk voor zijn ploeg. Hij scoorde én gaf een assist in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen