Max Verstappen

Analyse: Verstappen vleugellam door Mercedes én Renault

Geen waterballet, geen bandenechec, géén echte strijd om de overwinning: voor Max Verstappen zat er op Spa-Francorchamps niet meer in dan de derde plek.

ANP-422079710
Fractie achter Bottas: derde startplek Verstappen op Spa

Max Verstappen begint op het circuit van Spa-Francorchamps zondag op de derde startplek voor de GP van België.

ANP
Gebied rondom circuit Spa verboden: 350 euro boete

Het terrein rondom het circuit van Spa-Francorchamps is dit weekend verboden gebied. Het terrein is afgesloten. Mochten racefans toch een glimp van Grand Prix van België willen opvangen, riskeren ze een boete van 350 euro.

PITLANE stock
Pitlane: Op Spa eindelijk de battle Verstappen-Hamilton?

Het is zijn favoriete circuit, de banden zullen fors slijten én er is regen voorspeld: wint Max Verstappen op Spa-Francorchamps?

ANP-422046756
Max Verstappen gelooft niet in sprookjes

Max Verstappen verwacht niet dat hij dit seizoen nog serieus om de wereldtitel kan strijden in de Formule 1.

Robin Frijns DTM
Frijns op het podium op Spa-Francorchamps

Robin Frijns is zondagmiddag derde geworden bij de tweede DTM-race op het circuit van Spa-Francorchamps.

Robin Frijns Spa-Francorchamps
Domper Frijns na pole-position: negende plek in DTM-opener

Robin Frijns heeft zijn pole-position in de eerste race van het DTM-seizoen niet kunnen verzilveren. Hevige bandenslijtage brak de Limburger in het slot op.

Robin Frijns DTM
Topcoureur met dubbele agenda: Robin Frijns mag aan de bak

Coureurs in de top van de autosport rijden normaliter niet in meerdere kampioenschappen, maar Robin Frijns is de uitzondering die de regel bevestigt. Hem wacht een intensieve, maar mooie augustusmaand.

ANP-375828251
Seizoen zonder thuisrace speelt Verstappen in de kaart

Op de dag dat de eerste Nederlandse Formule 1-race in 35 jaar verreden had moeten worden, lijkt een Dutch GP in 2020 verder weg dan ooit. Dat hoeft voor Max Verstappen echter geen slechte zaak te zijn.

ANP-377389648
'Geen Zandvoort en Spa voor Verstappen in 2020'

Er wordt dit seizoen, ook op een latere datum, geen Grote Prijs van Nederland op het circuit van Zandvoort verreden in de Formule 1. Dat meldt de Duitse krant Bild op basis van anonieme bronnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten