ANP

Verstappen de snelste in tweede training Spa-Francorchamps

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van België de beste tijd op de klokken gezet.

max verstappen (18 jul 2020)
Verstappen kijkt uit naar 'favoriete circuit' Spa

Max Verstappen kijkt uit naar de snelle bochten van het circuit van de Grote Prijs van België. "Ik hou van Spa-Francorchamps, het is mijn favoriete circuit op de kalender, dus ik kijk er altijd naar uit om daar te rijden", zegt hij op zijn eigen website.

Video: F1-fans bouwen Verstappen-dorp in Spa

Een groep vrienden uit Heerlen bouwt al vier jaar een heus Max Verstappen-dorp op de camping in Spa, pal naast het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps.

Coalitie Sittard-Geleen verder met minimale meerderheid

De coalitie in Sittard-Geleen moet verder met een minimale meerderheid van één zetel. De lokale partij Samen Politiek Actief (SPA) heeft haar steun aan de coalitie ingetrokken.

Twee verdachten schietpartij Spa vrij

De onderzoeksrechter in Verviers heeft opdracht gegeven twee Nederlandse verdachten van mogelijke betrokkenheid bij de fatale schietpartij in Spa op borgtocht vrij te laten.

Hoofdverdachte moord op agent Spa langer vast

De rechtbank in Verviers verlengt opnieuw de voorlopige hechtenis van de Limburger die wordt verdacht van de moord op een politieman in het Belgische Spa.

Schietpartij Spa: twee verdachten blijven maand langer in cel

Het voorarrest van de broer en een vriend van de hoofdverdachte van de schietpartij in Spa, waarbij een Belgische agent om het leven kwam, is met een maand verlengd.

Limburgse verdachten 'Spa' vrijdag voor rechter

De twee Limburgers die worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij waarbij een politieman werd doodgeschoten in het Belgische Spa, moeten vrijdag verschijnen voor de raadkamer van de rechtbank in Verviers.

Limburgse verdachten schietpartij Spa uitgeleverd

De twee mannen uit Schinnen die worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in Spa zijn dinsdag uitgeleverd aan België en naar een cel overgebracht.

Verdachten schietpartij Spa mogen worden uitgeleverd

Twee mannen uit Schinnen die worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in Spa mogen worden uitgeleverd aan België.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten