Overslaan en naar de inhoud gaan

SP en PvdA Venlo: onderzoek naar gemeentelijk apparaat

Geplaatst opwoensdag 5 oktober 2016 - 21:20

De SP en de PvdA in Venlo willen een onderzoek naar het functioneren van het gemeentelijk apparaat.

Venlo heeft in korte tijd te maken met veel dossiers waarin veel fout is gegaan.

Parkeerschandaal
Woensdag kwam daar het parkeerschandaal bij. Een rapport met cruciale informatie over de slechte bouwkundige staat van parkeergarage de Roermondsepoort werd twee jaar lang achtergehouden, met veiligheidsrisico's voor bezoekers als gevolg. Reden voor verantwoordelijk wethouder Henk Brauer om op te stappen. Ook twee betrokken ambtenaren zijn op non-actief gesteld.

In de hand
PvdA en SP willen nu dat onderzocht wordt of de ambtenaren functioneren zoals ze moeten functioneren. Ook willen ze weten of het college van burgemeester en wethouders alles in de hand hebben.

Q4
Donderdagavond praat de gemeenteraad over de wijk Q4. In dat dossier ligt een bestuurder onder vuur vanwege een omstreden vastgoedtransactie. De verwachting is dat de SP en de PvdA tijdens die raadsvergadering om het onderzoek vragen.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen