Overslaan en naar de inhoud gaan

SP bezorgd over veranderingen in zorg

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 13:14

De SP wil dat de provincie in actie komt als patiënten en personeel de dupe dreigen te worden van de veranderingen in de zorg.

In schriftelijke vragen stelt de partij voor om indien nodig gemeenten te ondersteunen. Die krijgen er vanaf 1 januari tal van taken bij op het gebied van de zorg.

De SP vraagt het provinciebestuur om op zeer korte termijn de knelpunten en problemen in de Limburgse zorg in kaart te brengen.

Angst
Zij reageert op een artikel in de Limburgse kranten. Teneur daarvan is dat angst regeert in de verzorgings- en verpleeghuizen, zowel onder de bewoners als onder het personeel.
Die angst zou te maken hebben met de veranderingen in de zorg en de sluiting van verzorgingshuizen.

Geen overzicht
In juli liet het provinciebestuur op vragen van de PVV nog weten geen overzicht te kunnen geven van de Limburgse verzorgingshuizen die worden gesloten of moeten inkrimpen. De reden was dat daar nog over werd onderhandeld.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Angst regeert in verzorgingshuizen
Oudjaarsavond: Houd je hond in de bench
Mondriaan helpt kinderen op weg naar middelbare school
Stichting Omgaan Met Angst is bang voor winterweer
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen