Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

SP: Affaire 'Brownies' slechte reclame voor Venray

Geplaatst opwoensdag 15 april 2015 - 21:57

De perikelen rond het terras van lunchroom Brownies & Downies in Venray zijn vooral slechte reclame voor de gemeente.

Dat vindt de SP in de Venrayse gemeenteraad.

Escaleren
De fractie wil dat er in de raadsvergadering van 23 april over de zaak wordt gesproken. De SP wil weten hoe de kwestie zo is kunnen escaleren, en wat de gemeente doet om de problemen op te lossen.

Volgens eigenaar Mark Deckers zit de gemeente hem dwars bij het exploiteren van een terras bij zijn lunchroom, waar verstandelijk gehandicapten in de bediening werken.

Wethouder
Het gemeentebestuur weerspreekt dat. Wethouder Ike Busser zei dat de gemeente de lunchroom juist tegemoet wil komen.

De SP zegt nu duidelijke antwoorden te willen, en een snelle oplossing van het conflict. "Het straalt namelijk verkeerd af op de lokale politiek en is vooral slechte reclame voor de gemeente Venray," meent de partij.

Lees ook:
- Venray: 'We proberen Brownies & Downies juist te helpen'
- Nu terrasrel Brownies & Downies in Venray

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venray: 'We proberen Brownies & downies juist te helpen'
Nu terrasrel Brownies & downieS in Venray
Parkeerbeleid op de schop in Venray
Reddingsplan kunstencentrum Venray verdeelt college
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen