Overslaan en naar de inhoud gaan

'Songfestivalwinnaar Duncan Laurence naar Pinkpop'

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 21:26

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence vervangt First Aid Kit op Pinkpop.

Dat meldt De Limburger.

Songfestival
De Nederlandse songfestivalwinnaar speelt op maandag 10 juni in de Brightlands-tent, meldt de krant verder. Laurence haalde vorig weekend met Arcade voor het eerst sinds 1975 het Eurovisie Songfestival weer naar Nederland. De dag daarna brak hij meteen het Nederlands Spotify-record met 1,24 miljoen streams in één etmaal.

Gezondheid
Het Zweedse folkpopduo First Aid Kit zegde vorige week hun optreden op Pinkpop af 'om gezondheidsredenen.'

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen