Overslaan en naar de inhoud gaan

Songfestivalpromotie bij LimburgBorrel in Den Haag

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 11:34

Bij de LimburgBorrel in Den Haag heeft gedeputeerde Ger Koopmans woensdagavond het Songfestival in Maastricht flink gepromoot.

"Ik heb er positieve reacties op gehad", vertelt Koopmans over zijn luchtige toespraak op de trappen van een Haags horeca-etablissement.

Promotietextiel
Ook had de gedeputeerde enkele tientallen promotieshirts bij zich. Hij overhandigde het promotietextiel aan onder meer Defensieminister Ank Bijleveld en aan VVD-Tweede Kamerlid Chantal Nijkerken uit Schinveld.

150 bezoekers
De Haagse LimburgBorrel vindt drie keer per jaar plaats en is een gezellige netwerkbijeenkomst voor Limburgse ambtenaren en Kamerleden die in de hofstad werken. "En voor niet-Limburgers die vanuit hun werk een link met Limburg hebben", licht Koopmans toe. Volgens hem waren er ongeveer 150 mensen aanwezig.

Brussel
Eerder deze maand maakte Theo Bovens al reclame om het evenement naar Maastricht te halen bij de LimburgBorrel in Brussel. Maastricht is een van de steden die in de race is om in 2020 het Eurovisie Songfestival te organiseren.

Lees ook: Bovens borrelt in Brussel voor Songfestival

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen