Overslaan en naar de inhoud gaan

Songfestivalpromotie bij LimburgBorrel in Den Haag

Geplaatst opdonderdag 20 juni 2019 - 11:34

Bij de LimburgBorrel in Den Haag heeft gedeputeerde Ger Koopmans woensdagavond het Songfestival in Maastricht flink gepromoot.

"Ik heb er positieve reacties op gehad", vertelt Koopmans over zijn luchtige toespraak op de trappen van een Haags horeca-etablissement.

Promotietextiel
Ook had de gedeputeerde enkele tientallen promotieshirts bij zich. Hij overhandigde het promotietextiel aan onder meer Defensieminister Ank Bijleveld en aan VVD-Tweede Kamerlid Chantal Nijkerken uit Schinveld.

150 bezoekers
De Haagse LimburgBorrel vindt drie keer per jaar plaats en is een gezellige netwerkbijeenkomst voor Limburgse ambtenaren en Kamerleden die in de hofstad werken. "En voor niet-Limburgers die vanuit hun werk een link met Limburg hebben", licht Koopmans toe. Volgens hem waren er ongeveer 150 mensen aanwezig.

Brussel
Eerder deze maand maakte Theo Bovens al reclame om het evenement naar Maastricht te halen bij de LimburgBorrel in Brussel. Maastricht is een van de steden die in de race is om in 2020 het Eurovisie Songfestival te organiseren.

Lees ook: Bovens borrelt in Brussel voor Songfestival

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen