Overslaan en naar de inhoud gaan

Songfestivalfavoriet Duncan met tour naar Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 10:40

Duncan Laurence, die zaterdag voor Nederland in de finale staat bij het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, doet met zijn tour ook Maastricht aan.

Op 25 oktober staat hij in de Muziekgieterij in Maastricht.

Topfavoriet
Laurence maakte donderdag tijdens de live-uitzending van de tweede halve finale van het songfestival bekend dat hij door Europa gaat touren. De Brabander is met het nummer Arcade bij de bookmakers topfavoriet om het songfestival dit jaar te winnen. Donderdag stelde hij zijn plek in de finale veilig, toen de presentatoren Nederland als tweede land noemde dat naar de finale ging.

Lees ook: Limburgers voorspellen: 'Duncan derde op songfestival'

De kaarten voor de show in Maastricht gaan zaterdag in de verkoop.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen