Overslaan en naar de inhoud gaan

Songfestival: weer concurrent minder voor Maastricht

Geplaatst opdonderdag 27 juni 2019 - 6:42

Den Haag heeft zich teruggetrokken als kandidaat voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020. Dat betekent voor Maastricht weer een concurrent minder.

De Telegraaf schrijft donderdag dat de gemeente toch geen geschikte accommodatie blijkt te hebben.

Andere kanshebbers
De hofstad heeft zich nu wel geschaard achter Rotterdam dat nog in de race is. Verder willen Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Breda en Den Bosch het Songfestival naar de stad trekken.

Lees ook: Eurovisie Songfestival: een concurrent minder voor Maastricht

Te laag
Eerder haakte Leeuwarden al af. De locatie die de stad voor ogen had, bleek te laag te zijn. Het MECC is twaalf centimeter te laag volgens de eis van de organisatie van het Eurovisie Songfestival, maar dat is volgens de NPO geen belemmering.

De steden die zich aangemeld hebben om het grootse liedjesfestival te organiseren zijn druk bezig met het bidbook. Dat moet uiterlijk 10 juli ingeleverd zijn.

Lees ook: Het pad naar Eurovisie Songfestival 2020 in Maastricht

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen