Overslaan en naar de inhoud gaan

Sonarapparatuur: zoektocht naar Flynn gaat door

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 12:14

De politie zoekt woensdag op het water naar de sinds de jaarwisseling vermiste Flynn Posthumus.

De Heerlenaar werd, sinds hij in de nieuwjaarsnacht een café in Helmond verliet, niet meer gezien.

Sonarapparatuur
Specialisten zoeken woensdag in een kanaal aan de Helmondse Havenweg naar Flynn. De politie zoekt daar omdat Flynn op die weg voor het laatst werd gezien. Ook wil de politie met de zoeking zaken kunnen uitsluiten. De politie gaat daarbij met boten, speurhonden en sonarapparatuur te werk.

Lees ook: Camerabeelden: laatste minuten voor vermissing Flynn

Camerabeelden
Op camerabeelden van opsporingsprogramma Bureau Brabant was maandagavond te zien hoe de Heerlenaar vertrekt bij Appie's Bar in Helmond. Hij was daar op stap met een vriend, maar verliet de horecazaak alleen rond 4:30 uur. Sindsdien is er niks meer van hem vernomen.

Duidelijkheid
Op andere beelden is te zien hoe hij wankelend richting Kasteel Traverse wandelt. Ten slotte werden nog camerabeelden getoond waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of het om de Heerlenaar gaat. Desalniettemin hoopt de politie dat iemand duidelijkheid kan geven over het lot van Flynn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen