Bierkoerier van Maastricht naar Someren (26-04-2020)

Maastrichtse bierkoerier levert kilometers ver pakketten

Zijn kroeg is natuurlijk dicht in deze coronatijd, daarom brengt Stefan Hagens het bier naar de klanten toe. Als kersverse bierkoerier moet hij wel de nodige kilometers fietsen.

Hennepafval gedumpt in buitengebied Ospel

Langs de Broenenhoup in het buitengebied van Ospel hebben voorbijgangers maandag een grote hoeveelheid hennepafval ontdekt.

Justitie eist twaalf jaar cel tegen 'kofferbakmoordenaar'

Het Openbaar Ministerie eist twaalf jaar celstraf voor Issam T., die tijdens zijn proefverlof drie roofovervallen zou hebben gepleegd.

Limburgse inbrekers opgepakt in Someren

Twee Weertenaren, van 24 en 27 jaar oud, zijn zondagochtend in Someren in de boeien geslagen nadat ze door een buurtbewoner werden betrapt bij een woninginbraak.

Verkeer richting Venlo uit Eindhoven muurvast na botsing

De ANWB waarschuwt automobilisten om dinsdagmiddag vooral niet over de A67 van Eindhoven naar Venlo te rijden.

Politie waarschuwt hondenbezitters voor vergiftiging

In Someren, vlak over de provinciegrens bij Nederweert, worden hondenbezitters gewaarschuwd voor mogelijke vergiftiging van hun dieren.

18-jarige alsnog opgepakt na nachtelijke steekpartij

Een 18-jarige man uit Reuver is donderdag opgepakt. Hij wordt ervan verdacht iemand in zijn woonplaats te hebben gestoken.

Lange file op A67 door ongeluk

Op de A67 staat een lange file als gevolg van een ongeluk. Het ongeval gebeurde bij de afrit Someren.

Man ontdekt steekwonden na opstootje in Reuver

Een man uit Someren is bij een opstootje in Reuver meerdere keren gestoken.

Traumahelikopter naar zwaar ongeluk Someren

Bij een zwaar verkeersongeval in Someren, vlak over de provinciegrens bij Nederweert, is vrijdagavond een automobilist zwaar gewond geraakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten