Overslaan en naar de inhoud gaan

Solar strikt Broederliefde, Frenna en Ronnie Flex

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 11:00

De line-up van het Solar Weekend Festival in Roermond is compleet. Ronnie Flex met zijn Deuxperience Band is één van de bekende namen die acte de présence geeft.

Ook Broederliefde en 2ManyDJs zullen deze zomer hun opwachting maken op het festivalterrein bij de Maasplassen.

Donnie en Frenna
Volgens de organisatie komen hiphop-liefhebbers aan hun trekken dit jaar. Naast Ronnie Flex en Broederliefde zullen onder anderen Kraantje Pappie en Bizzey op de Solar-bühne staan. Verder heeft de organisatie ook cultfiguur Donnie en hitmachine Frenna gestrikt.

De artiesten van het label van dj-duo Yellow Claw, met Venlonaar Jim Taihuttu in de gelederen, krijgen zelfs een eigen podium.

Lees ook: Label van Yellow Claw krijgt eigen stage op Solar

Grootheden
Eerder maakte de organisatie al bekend dat Chase & Status als headliner (zondag) naar Roermond wordt gehaald. De Belgische dj-broers 2ManyDJs komen de zaterdag afsluiten op de mainstage. Verder zijn ook techno-grootheden Fritz Kalkbrenner en Dave Clarke aan de affiche toegevoegd. Liefhebbers van housemuziek kunnen ook genieten, met onder anderen Chuckie en Sander van Doorn achter de draaitafels.

Lees ook: Solar Weekend Festival maakt eerste twee namen bekend

Livemuziek
Tenslotte is er ook aan de sympathisanten van livemuziek gedacht. Zo zijn bijvoorbeeld de Nederlandse band Weval en de Amerikaanse brass-act Lucky Chops geboekt. Verder heeft de organisatie meervoudig Nederlands scratch-kampioen Kypski, bekend van het duo C-mon & Kypski, gestrikt. Volgens Solar weet hij zijn draaitafel tot een waar instrument te verheffen.

Kaartverkoop
Volgens de organisatie verloopt de kaartverkoop voorspoedig. Zo is al ruim 70 procent van de campingtickets uitverkocht.

Solar Weekend vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 5 augustus. Kijk voor meer informatie op de site van het festival.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen