Pinkpop 2019 Wesley van Bree_HD

Onderzoek Mojo: gaat de festivalzomer volgend jaar door?

Limburgse festivals Pinkpop, Bospop en Solar snakken naar duidelijkheid over de festivalzomer van 2021. De uitkomsten van een recent onderzoek bieden een sprankje hoop.

FeestDJRuud weer even terug in vertrouwde act

FeestDJRuud heeft tijdens de vijftiende editie van Solar in Roermond een comeback gemaakt.

15 jaar Solar in Roermond, hoe vaak was jij erbij?

Al 15 jaar staat Solar op de agenda in Roermond. Voor veel jonge festivalgangers een weekend om niet te missen.

Solar: Vier dagen zuipen, seksen en pillen slikken?

Seks, drank en drugs. Woorden die vaak genoemd worden als je aan festivals denkt. Zo ook bij Solar-festival in Roermond.

Video: Festivalgangers Solar zoeken verkoeling in water

Ook op de tweede dag hadden de festivalgangers op de camping van Solar het prima naar hun zin. Ze zochten vanwege de tropische hitte verkoeling in en rond het water. Een gezellige bende.

Foto's: Opbouw Solar ondanks hitte in volle gang

De voorbereidingen voor het Solar Weekend Festival in Roermond zijn in volle gang. Ondanks de hitte wordt er met man en macht gewerkt om De Weerd om te toveren tot festivalterrein.

Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard heeft een bijzonder debuut op Tomorrowland gemaakt. Hij stond samen met dj-grootheid Afrojack op het populaire dancefestival in Boom.

Solar strikt Broederliefde, Frenna en Ronnie Flex

De line-up van het Solar Weekend Festival in Roermond is compleet. Ronnie Flex met zijn Deuxperience Band is één van de bekende namen die acte de présence geeft.

Studentenhuis kan eigen podium op Solar Weekend krijgen

Met je studentenhuis een eigen podium op het Solar Weekend Festival krijgen? Dat kan dit jaar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een waanzinnig feest organiseren.

Solar Weekend Festival maakt eerste twee namen bekend

Solar Weekend Festival heeft de eerste twee namen bekendgemaakt. Zo zullen Chase & Status en Amelie Lens deze zomer hun opwachting maken op het festivalterrein bij de Maasplassen in Roermond.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app