solar 2016 roermond (21 feb 2020)

Praalwagens en polonaises: Solar gaat op de carnavalstour

Pop en dance-festival Solar in Roermond gaat op de carnavalstour.

Solar strijdt tegen plastic puinhoop op festivalterrein

Solar is begonnen met de strijd tegen de plastic puinhoop, die normaliter achterblijft als de gasten het festivalterrein verlaten. Partytenten mogen bijvoorbeeld niet meer het terrein op.

Jeugd van Tegenwoordig en Duitse dj op Solar Weekend

Solar Weekend heeft voor de vijftiende editie van het festival de eerste namen bekend gemaakt. Eén van de acts die het podium zal bestijgen in Roermond, is de Jeugd van Tegenwoordig.

Solar haalt Kamping Kitsch Club naar Roermond

Solar Weekend Festival haalt deze zomer Kamping Kitsch Club naar Roermond.

Eerste tickets jubileumeditie Solar in recordtijd verkocht

De eerste tickets voor de jubileumeditie van festival Solar in Roermond zijn vrijdagmorgen de deur uitgevlogen.

Gemeente ondanks boete tevreden over verloop Solar

Ondanks de blauwalg, de extreme hitte en een boete voor geluidsoverschrijding is het Solar Weekend festival in Roermond dit jaar succesvol verlopen.

Geluidsnormen Solar Festival terecht aangescherpt

De rechtbank heeft in 2017 terecht bepaald dat de regels rondom geluidsoverlast voor het Solar Festival in Roermond moesten worden aangescherpt.

Grijpgrage Solarganger opgepakt door de politie

De politie heeft zondag een bezoeker van Solar aangehouden, omdat de man verschillende gestolen spullen in zijn tas had zitten.

Veel Solarbezoekers toch water in ondanks blauwalg

In de Maasplassen waar Solar Weekend Festival langs wordt gehouden zit blauwalg. Ondanks de vele waarschuwingen vanuit de organisatie gaan veel festivalbezoekers toch het water in.

Hulpdiensten rukken uit voor ongeval bij Solar-terrein

Verschillende hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een ongeval in Roermond vlakbij het Solar-terrein.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten