Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sociale werkvoorziening NLW Groep Venray overgenomen

Geplaatst opdinsdag 16 september 2014 - 16:10

Groenbedrijf Dolmans Landscaping in Bunde neemt de onderhoudstak van sociale werkvoorziening NLW Groep in Venray over.

De 170 mensen met een WSW-indicatie die nu bij BuitenBeheer NLW werken, blijven in dienst van het bedrijf en worden gedetacheerd bij Dolmans, zo is afgesproken. Het reguliere personeel gaat over naar her nieuwe bedrijf, dat Monsdal BuitenBeheer gaat heten.

Werkgelegenheid waarborgen
NLW Groep is de sociale werkvoorziening van de gemeenten Horst aan de Maas, Venray en Peel aan de Maas. Het groenonderhoud in deze gemeenten wordt de komende 7 jaar door Monsdal BuitenBeheer gedaan. Op deze manier willen de gemeenten de werkgelegenheid waarborgen.

Hoeveel geld Dolmans voor de overname heeft betaald willen de partijen niet zeggen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Gemeente Venray moet rechtszaak NLW Groep voorkomen'
volkstuin tuin hovenier
Hovenier in Venray onderhandelt met buurt over werk
Nieuwe baas voor MultiCopy
Minder geld om gehandicapten aan werk te helpen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen