'Gemeente Venray moet rechtszaak NLW Groep voorkomen'

De gemeenteraadsfractie ProVenray wil dat het gemeentebestuur van Venray in actie komt om de rechtszaak te voorkomen die de ondernemingsraad van de NLW Groep heeft aangespannen tegen de directie.

Limburg voor op schema bij 100.000-banenplan

Het Limburgse bedrijfsleven heeft de afgelopen jaren ruim 4000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan gegeven.

Politici en vakbond hebben forse kritiek op Westrom

Vakbond FNV Overheid en politici in Midden-Limburg hebben forse kritiek op sociale werkplaats Westrom in Roermond.

Venlo: problemen sociale werkvoorziening 'kinderziektes'

De problemen bij de sociale werkvoorziening in Venlo, waar volgens FNV Bondgenoten sprake is, zijn volgens de gemeente kinderziektes.

FNV: Medewerkers sociale werkplaats zijn problemen zat

Voor een groep van ongeveer 100 mensen in de sociale werkvoorziening WAA in Venlo is te weinig en niet passend werk. Ook zouden de werknemers te weinig begeleiding krijgen en bovendien onveilig werken.

Fusie Westrom met De Risse van de baan

De fusie van sociale werkbedrijven De Risse in de regio Weert en Westrom in de regio Roermond is van de baan.

Twee ton voor sociale experimenten in Weert

De gemeente Weert trekt dit en volgend jaar steeds een ton uit voor vijf sociale projecten in de stad.

Fusie sociale werkbedrijven Westrom en Risse op de tocht

Als sociaal werkbedrijf Westrom (Roermond, Maasgouw, Roerdalen, Echt-Susteren, Leudal) niet snel komt met een plan om de resultaten te verbeteren, dan staat de fusie met werkbedrijf Risse (Weert, Nederweert, Cranendonck) op de tocht.

WOZL wil openheid van zaken geven

Het bestuur van werkvoorzieningsschap WOZL zal vanaf januari alle informatie die vrijgegeven kan worden met betrekking tot de 34 ontslagen cao-medewerkers ook daadwerkelijk verstrekken.

Personeel sociale werkvoorziening staakt in Den Haag

Zo'n 350 medewerkers van de sociale werkvoorziening uit Limburg voeren donderdag actie in Den Haag.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten