Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Soap rond Roda-redder Korotaev nog lang niet ten einde

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 6:52

De soap rond Roda-investeerder Aleksei Korotaev in Dubai lijkt nog lang niet ten einde.

De Zwitserse Rus is in een juridische strijd verwikkeld met financieringsmaatschappij Helin International. Dat bedrijf eist nu 25 miljoen euro van de bankier, meldt De Limburger. Volgens een woordvoerder van Korotaev is het 'een manier om de hele procedure te vertragen'.

Ongedekte cheque
Korotaev wordt onder meer verdacht van het uitschrijven van een ongedekte cheque. Hij is momenteel op borgtocht vrij, maar mag Dubai niet verlaten. Via Skype houdt hij contact met de clubleiding van Roda.

Beloofde miljoenen
Roda hoopt nog altijd dat de rijkaard zijn beloofde miljoenen mag investeren in de club, maar door de nieuwe ontwikkelingen lijkt dat nog lang te gaan duren. Ondertussen wacht een andere Roda-redder, loempia-magnaat Frits Schrouff uit Landgraaf, op groen licht voor Korotaev zodat hij het grootste gedeelte van zijn aandelen kan overdragen aan de Rus.

De woordvoerder van de zakenman laat tegenover de krant weten dat "Korotaev na afloop van deze zaak nog altijd wil instappen bij Roda."

Lees hier eerdere berichtgeving over Aleksei Korotaev.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen