Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Soap rond Roda-redder Korotaev nog lang niet ten einde

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 6:52

De soap rond Roda-investeerder Aleksei Korotaev in Dubai lijkt nog lang niet ten einde.

De Zwitserse Rus is in een juridische strijd verwikkeld met financieringsmaatschappij Helin International. Dat bedrijf eist nu 25 miljoen euro van de bankier, meldt De Limburger. Volgens een woordvoerder van Korotaev is het 'een manier om de hele procedure te vertragen'.

Ongedekte cheque
Korotaev wordt onder meer verdacht van het uitschrijven van een ongedekte cheque. Hij is momenteel op borgtocht vrij, maar mag Dubai niet verlaten. Via Skype houdt hij contact met de clubleiding van Roda.

Beloofde miljoenen
Roda hoopt nog altijd dat de rijkaard zijn beloofde miljoenen mag investeren in de club, maar door de nieuwe ontwikkelingen lijkt dat nog lang te gaan duren. Ondertussen wacht een andere Roda-redder, loempia-magnaat Frits Schrouff uit Landgraaf, op groen licht voor Korotaev zodat hij het grootste gedeelte van zijn aandelen kan overdragen aan de Rus.

De woordvoerder van de zakenman laat tegenover de krant weten dat "Korotaev na afloop van deze zaak nog altijd wil instappen bij Roda."

Lees hier eerdere berichtgeving over Aleksei Korotaev.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen