Overslaan en naar de inhoud gaan

SnowWorld weet achterstand niet in te lopen

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 18:15

Het onder meer in Landgraaf gevestigde SnowWorld heeft zijn financiële verwachtingen voor de tweede keer in korte tijd verlaagd, omdat de bezoekersaantallen door warm weer zijn achtergebleven.

Dat euvel speelde al in de laatste maanden van 2017 en het is de uitbater van skihallen niet gelukt om die achterstand begin dit jaar in te halen.

Lagere omzet
De verwachting is nu dat de omzet over het eerste halfjaar, dat in de boeken van SnowWorld loopt van oktober tot en met maart, 5 tot 10 procent lager ligt dan een jaar eerder. Ook het bedrijfsresultaat gaat waarschijnlijk omlaag. SnowWorld stelde de verwachtingen voor de opbrengsten in januari ook al naar beneden bij.

Onzekerheid
Het bedrijf handhaaft nu wel zijn eerdere prognose dat de nettowinst over het gehele boekjaar 2017/2018 hoger uitkomt dan in het boekjaar 2016/2017. Die prognose is nu alleen met wat meer onzekerheid omgeven, aldus SnowWorld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen