Overslaan en naar de inhoud gaan

SnowWorld-baas: Landgraaf blijft belangrijkste vestiging

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 19:04

SnowWorld gaat miljoenen in de vestiging in Landgraaf investeren.

Daarmee geeft topman Wim Hubrechtsen aan dat Landgraaf van groot belang blijft voor het concern.

Forse uitbreiding
Onder de nieuwe topman heeft SnowWorld de afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd. Het nam verschillende indoor skipistes in Nederland en een indoor skydive center over. Daarnaast nam het een minderheidsbelang in een Duitse skipiste. Het bedrijf heeft nu zeven vestigingen. Maar Landgraaf blijft volgens de topman het vlaggenschip van de exploitant van skihallen. "Het is onze grootste vestiging. We hebben de ambitie uitgesproken om te groeien, maar ook in de toekomst blijft Landgraaf onze belangrijkste vestiging waar we veel in gaan investeren."

Proeftuin
Landgraaf is de proeftuin van het bedrijf. Hier worden nieuwe concepten ontwikkeld die worden uitgerold over de andere locaties. Zo opende het bedrijf donderdag een nieuwe, vrij toegankelijke attractie. Op de Adventure Trail kunnen mensen wandelen en sporten. Ook is er een blotenvoetenpad. Daarnaast kunnen bezoekers zich verdiepen in het mijnverleden. "Onze vestiging is op de mijnsteenberg Wilhelmina gebouwd. Dat willen we laten zien."

Mijnverleden
Op de trail zijn verschillende informatieborden over de mijnsteenberg te vinden. "We willen dat scholen hierheen komen om iets te leren over het mijnverleden", zegt Hubrechtsen. En daar blijft het niet bij. Onder de naam Adventure Valley wil SnowWorld meer inzetten op buitenactiviteiten. "Mensen kennen ons vooral van het indoorskiën. Maar dat is alleen maar in de winter. We moeten ook buiten dat seizoen mensen trekken." Daarom gaat het bedrijf het naastgelegen klimpark uitbreiden.

Upgrade
Ook zal het hotel gemoderniseerd worden. "We zijn hier twintig jaar geleden begonnen. Het is nu weer tijd voor een opknapbeurt."

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen