Overslaan en naar de inhoud gaan

Snow Patrol cancelt optreden Bospop, Toto komt als vervanger

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 18:31

De Schotse band Snow Patrol heeft het optreden op Bospop vanwege medische redenen moeten cancelen. Het festival in Weert heeft Toto gestrikt als vervanger.

De band rondom Gary Lightbody zou eigenlijk vrijdagavond 12 juli de eerste festivaldag afsluiten in Weert, maar wegens medische redenen moet het gezelschap de hele Europese tournee afzeggen.

Vervanger
De organisatie van Bospop heeft Toto als vervanger uit de hoge hoed getoverd, zo laat het festival op de website weten. De 39ste editie van het festival in Weert duurt dit jaar voor het eerst drie volledige festivaldagen. Dit omdat de organisatie in Snow Patrol de gewenste derde headliner had gevonden. Nu sluit de legendarische Amerikaanse band Toto, bekend van nummers als Africa, Pamela en Hold the Line, de eerste festivaldag dus af.

Nekklachten
Gitarist Johnny McDaid heeft last van zijn nek en moet onder het mes, zo laat Snow Patrol op Twitter weten. "We vinden het heel jammer dat Snow Patrol niet komt", zegt Koen Klomp van Bospop. "Maar anderzijds zijn we heel blij dat Toto snel geregeld kon worden. De reacties van de bezoekers zijn gelukkig begripvol."

Variatie
Bospop vindt van 12 tot en met 14 juli plaats. De organisatie haalt dan onder anderen Sting, John Fogerty, Rowwen H├Ęze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie naar Weert.

Lees ook: Bospop maakt laatste namen bekend: programma compleet

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen