Overslaan en naar de inhoud gaan

Snow Patrol cancelt optreden Bospop, Toto komt als vervanger

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 18:31

De Schotse band Snow Patrol heeft het optreden op Bospop vanwege medische redenen moeten cancelen. Het festival in Weert heeft Toto gestrikt als vervanger.

De band rondom Gary Lightbody zou eigenlijk vrijdagavond 12 juli de eerste festivaldag afsluiten in Weert, maar wegens medische redenen moet het gezelschap de hele Europese tournee afzeggen.

Vervanger
De organisatie van Bospop heeft Toto als vervanger uit de hoge hoed getoverd, zo laat het festival op de website weten. De 39ste editie van het festival in Weert duurt dit jaar voor het eerst drie volledige festivaldagen. Dit omdat de organisatie in Snow Patrol de gewenste derde headliner had gevonden. Nu sluit de legendarische Amerikaanse band Toto, bekend van nummers als Africa, Pamela en Hold the Line, de eerste festivaldag dus af.

Nekklachten
Gitarist Johnny McDaid heeft last van zijn nek en moet onder het mes, zo laat Snow Patrol op Twitter weten. "We vinden het heel jammer dat Snow Patrol niet komt", zegt Koen Klomp van Bospop. "Maar anderzijds zijn we heel blij dat Toto snel geregeld kon worden. De reacties van de bezoekers zijn gelukkig begripvol."

Variatie
Bospop vindt van 12 tot en met 14 juli plaats. De organisatie haalt dan onder anderen Sting, John Fogerty, Rowwen Hèze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie naar Weert.

Lees ook: Bospop maakt laatste namen bekend: programma compleet

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen