Overslaan en naar de inhoud gaan

Snow Patrol cancelt optreden Bospop, Toto komt als vervanger

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 18:31

De Schotse band Snow Patrol heeft het optreden op Bospop vanwege medische redenen moeten cancelen. Het festival in Weert heeft Toto gestrikt als vervanger.

De band rondom Gary Lightbody zou eigenlijk vrijdagavond 12 juli de eerste festivaldag afsluiten in Weert, maar wegens medische redenen moet het gezelschap de hele Europese tournee afzeggen.

Vervanger
De organisatie van Bospop heeft Toto als vervanger uit de hoge hoed getoverd, zo laat het festival op de website weten. De 39ste editie van het festival in Weert duurt dit jaar voor het eerst drie volledige festivaldagen. Dit omdat de organisatie in Snow Patrol de gewenste derde headliner had gevonden. Nu sluit de legendarische Amerikaanse band Toto, bekend van nummers als Africa, Pamela en Hold the Line, de eerste festivaldag dus af.

Nekklachten
Gitarist Johnny McDaid heeft last van zijn nek en moet onder het mes, zo laat Snow Patrol op Twitter weten. "We vinden het heel jammer dat Snow Patrol niet komt", zegt Koen Klomp van Bospop. "Maar anderzijds zijn we heel blij dat Toto snel geregeld kon worden. De reacties van de bezoekers zijn gelukkig begripvol."

Variatie
Bospop vindt van 12 tot en met 14 juli plaats. De organisatie haalt dan onder anderen Sting, John Fogerty, Rowwen Hèze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie naar Weert.

Lees ook: Bospop maakt laatste namen bekend: programma compleet

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen