Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Snow Patrol cancelt optreden Bospop, Toto komt als vervanger

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 18:31

De Schotse band Snow Patrol heeft het optreden op Bospop vanwege medische redenen moeten cancelen. Het festival in Weert heeft Toto gestrikt als vervanger.

De band rondom Gary Lightbody zou eigenlijk vrijdagavond 12 juli de eerste festivaldag afsluiten in Weert, maar wegens medische redenen moet het gezelschap de hele Europese tournee afzeggen.

Vervanger
De organisatie van Bospop heeft Toto als vervanger uit de hoge hoed getoverd, zo laat het festival op de website weten. De 39ste editie van het festival in Weert duurt dit jaar voor het eerst drie volledige festivaldagen. Dit omdat de organisatie in Snow Patrol de gewenste derde headliner had gevonden. Nu sluit de legendarische Amerikaanse band Toto, bekend van nummers als Africa, Pamela en Hold the Line, de eerste festivaldag dus af.

Nekklachten
Gitarist Johnny McDaid heeft last van zijn nek en moet onder het mes, zo laat Snow Patrol op Twitter weten. "We vinden het heel jammer dat Snow Patrol niet komt", zegt Koen Klomp van Bospop. "Maar anderzijds zijn we heel blij dat Toto snel geregeld kon worden. De reacties van de bezoekers zijn gelukkig begripvol."

Variatie
Bospop vindt van 12 tot en met 14 juli plaats. De organisatie haalt dan onder anderen Sting, John Fogerty, Rowwen Hèze, Hall & Oates, Nile Rodgers & Chic, Level 42 en Skunk Anansie naar Weert.

Lees ook: Bospop maakt laatste namen bekend: programma compleet

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen