Overslaan en naar de inhoud gaan

Snorfietser en motorrijder zwaargewond na botsing

Geplaatst opzondag 9 mei 2021 - 17:38

Een snorfietser en motorrijder raakten zondagmiddag zwaargewond nadat ze met elkaar botsten in Schimmert.

Het ongeluk gebeurde rond 15:20 uur op de Kampweg. Beide bestuurders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

Zwaar beschadigd
De snorfiets is dubbelgevouwen en ook de motor is zwaar beschadigd. De oorzaak van het ongeluk is onbekend. De politie is een onderzoek gestart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen