Overslaan en naar de inhoud gaan

Snor Bovens niet van bovenlip voor Serious Request

Geplaatst opdinsdag 22 december 2015 - 18:07

De snor van gouverneur Theo Bovens blijft voorlopig zitten waar die zit. Bovens gaat niet in op het voorstel van columnist Paul van der Steen om de knevel te offeren voor het goede doel.

In zijn vaste rubriek in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad vond Van der Steen Serious Request hét moment dat Bovens de belofte die hij deed bij zijn aantreden ("Bij een gelegenheid van zwaar Limburgs belang kan deze bij opbod worden geveild…") zou inlossen.

Limburgs
De gouverneur heeft Van der Steens bijdrage gelezen, erom gelachen en vervolgens besloten er helemaal niets mee te doen. Hij zegt dat hij het alleen serieus zou overwegen als het om een Limburgs goed doel ging.

Meer Serious Request? Volg dan het liveblog op 1Limburg of lees meer artikelen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Reddingsbrigade voor Serious Request (19 december 2015)
Serious Request: reddingsbrigade van Venlo naar Maastricht
Limburgse burgemeesters zingen voor Serious Request
Pop up's tijdens Glazen Huis in Heerlen
Ruim 30 mille voor Serious Request van LOS
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen