Overslaan en naar de inhoud gaan

Snoepjes redden teckel uit hol

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 19:05

Een teckel die anderhalf uur klem zat in een hol is woensdagmiddag met de schrik vrijgekomen. Zijn redding? De snoepjes van het baasje.

Het dier was met de vader van de eigenaresse van de hond aan het wandelen in De Klein Hei, een bos in Swalmen. Volgens een correspondent ter plaatste rende het dier plotseling naar een hol. Maar eenmaal in het hol zakte de teckel steeds verder weg, waardoor zelfstandig eruit komen niet meer lukte.

Snoepjes
De man probeerde eerst zelf drie kwartier het dier te bevrijden, maar besloot toen de brandweer te bellen. Zij hadden ook nog een klein uur nodig om het hol uit te graven. Het laatste bevrijdende zetje werd gegeven door het baasje die inmiddels naar het bos was gekomen. Nadat de teckel haar stem hoorde en een paar snoepjes toegeworpen kreeg, kon het dier zichzelf bevrijden uit de benarde situatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen