Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelwegen slibben dicht door ongeval en autobrand

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 15:47

De Limburgse snelwegen slibben dinsdagmiddag voor de avondspits begint al dicht.

Op de A77 bij Heijen is een rijdende auto in brand gevlogen.

Technisch mankement
De oorzaak van de brand is mogelijk een technisch mankement in het vehikel. Verkeer richting de Duitse grens heeft hinder ondervonden van de brand. Wegens bluswerkzaamheden is een rijstrook een tijdje dicht geweest. Nadat het uitgebrande voertuig was afgesleept, werd de weg weer vrijgegeven.

Truck
Ook bij knooppunt Het Vonderen op de A2 bij Echt was het raak. Door een ongeval waarbij een vrachtwagen en een personenauto betrokken waren, werden daar twee rijstroken afgesloten. De auto kwam bij de aanrijding voor de vrachtwagen overdwars op de rijbaan te staan.

Het verkeer richting Maastricht vanaf zowel de A2 als de A73 liep door het ongeluk muurvast. Rond 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven, waardoor het verkeer nog vóór de avondspits alsnog kon doorstromen.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen