Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelwegen slibben dicht door ongeval en autobrand

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 15:47

De Limburgse snelwegen slibben dinsdagmiddag voor de avondspits begint al dicht.

Op de A77 bij Heijen is een rijdende auto in brand gevlogen.

Technisch mankement
De oorzaak van de brand is mogelijk een technisch mankement in het vehikel. Verkeer richting de Duitse grens heeft hinder ondervonden van de brand. Wegens bluswerkzaamheden is een rijstrook een tijdje dicht geweest. Nadat het uitgebrande voertuig was afgesleept, werd de weg weer vrijgegeven.

Truck
Ook bij knooppunt Het Vonderen op de A2 bij Echt was het raak. Door een ongeval waarbij een vrachtwagen en een personenauto betrokken waren, werden daar twee rijstroken afgesloten. De auto kwam bij de aanrijding voor de vrachtwagen overdwars op de rijbaan te staan.

Het verkeer richting Maastricht vanaf zowel de A2 als de A73 liep door het ongeluk muurvast. Rond 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven, waardoor het verkeer nog vóór de avondspits alsnog kon doorstromen.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen