Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelwegen slibben dicht door ongeval en autobrand

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 15:47

De Limburgse snelwegen slibben dinsdagmiddag voor de avondspits begint al dicht.

Op de A77 bij Heijen is een rijdende auto in brand gevlogen.

Technisch mankement
De oorzaak van de brand is mogelijk een technisch mankement in het vehikel. Verkeer richting de Duitse grens heeft hinder ondervonden van de brand. Wegens bluswerkzaamheden is een rijstrook een tijdje dicht geweest. Nadat het uitgebrande voertuig was afgesleept, werd de weg weer vrijgegeven.

Truck
Ook bij knooppunt Het Vonderen op de A2 bij Echt was het raak. Door een ongeval waarbij een vrachtwagen en een personenauto betrokken waren, werden daar twee rijstroken afgesloten. De auto kwam bij de aanrijding voor de vrachtwagen overdwars op de rijbaan te staan.

Het verkeer richting Maastricht vanaf zowel de A2 als de A73 liep door het ongeluk muurvast. Rond 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven, waardoor het verkeer nog vóór de avondspits alsnog kon doorstromen.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen