Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelwegen slibben dicht door ongeval en autobrand

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 15:47

De Limburgse snelwegen slibben dinsdagmiddag voor de avondspits begint al dicht.

Op de A77 bij Heijen is een rijdende auto in brand gevlogen.

Technisch mankement
De oorzaak van de brand is mogelijk een technisch mankement in het vehikel. Verkeer richting de Duitse grens heeft hinder ondervonden van de brand. Wegens bluswerkzaamheden is een rijstrook een tijdje dicht geweest. Nadat het uitgebrande voertuig was afgesleept, werd de weg weer vrijgegeven.

Truck
Ook bij knooppunt Het Vonderen op de A2 bij Echt was het raak. Door een ongeval waarbij een vrachtwagen en een personenauto betrokken waren, werden daar twee rijstroken afgesloten. De auto kwam bij de aanrijding voor de vrachtwagen overdwars op de rijbaan te staan.

Het verkeer richting Maastricht vanaf zowel de A2 als de A73 liep door het ongeluk muurvast. Rond 16:00 uur werd de weg weer vrijgegeven, waardoor het verkeer nog vóór de avondspits alsnog kon doorstromen.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen