Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Snelweg A73 dit weekend op meerdere plekken dicht

Geplaatst opvrijdag 6 oktober 2017 - 6:19

De snelweg A73 is dit weekend op meerdere plaatsen afgesloten vanwege werkzaamheden. Check daarom je route voor je op pad gaat.

Vrijdagavond en -nacht zijn de Roer- en Swalmentunnel dicht voor onderhoudswerkzaamheden.

Omleiding
Doorgaand verkeer wordt van vrijdag 20:00 uur tot zaterdagochtend 6:00 uur omgeleid via de Napoleonsbaan (N273) en lokaal via de N271. Deze omleidingsroutes worden aangegeven op informatieborden langs de weg. Rijkswaterstaat verwacht dat de werkzaamheden nauwelijks voor overlast zullen zorgen.

Venlo
Iets noordelijker is bij knooppunt Zaarderheiken dit weekend vanuit het noorden de verbindingsweg tussen de A73 en de A67 dicht. Verkeer wordt van vrijdag 21:00 uur tot en met maandag 5:00 uur ter plaatse met borden omgeleid.

Rijkevoort
Nog verder naar het noorden gaat de A73 vanuit Limburg naar Nijmegen het hele weekend dicht tussen knooppunt Rijkevoort en afrit Malden. Van vrijdag 21:00 uur tot en met maandag 6:00 uur wordt er op dit stuk aan de weg gewerkt. Verkeer vanuit het zuiden wordt bij Venlo omgeleid. Rijkswaterstaat verzoekt automobilisten zo veel mogelijk gebruik te maken van deze grote omleidingsroute.

Twee weken geleden was de snelweg op dit punt ook al dicht. Toen zorgde het verkeer lokaal voor problemen.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen