Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelweg A67 dit weekeinde op slot voor onderhoud

Geplaatst opvrijdag 23 april 2021 - 11:00

De snelweg A67 gaat dit weekeinde vanaf Venlo in de richting Eindhoven dicht voor onderhoud.

Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A73. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer een half uur, zo waarschuwt Rijkswaterstaat.

Doorstroming verkeer verbeteren
Op- en afritten van de snelweg worden tussen vrijdag 21:00 uur en maandag 5:00 uur op verschillende tijden in het weekeinde afgesloten. Rijkswaterstaat laat regulier onderhoud uitvoeren aan viaducten, bruggen en tunnels. Ook het asfalt en een deel van de vangrails wordt vernieuwd.

De opknapbeurt maakt deel uit van een groter plan om de doorstroming van het verkeer tussen de knooppunten Zaarderheiken en Leenderheide komende jaren te verbeteren.

Meer informatie is te vinden op de website van Rijkswaterstaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen