Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelweg A67 dicht na ongeluk met vrachtwagen

Geplaatst opdonderdag 9 februari 2017 - 9:21

De snelweg A67 is donderdagochtend ter hoogte van Asten enige tijd dicht geweest vanwege een ongeluk met een vrachtwagen.

Rond 8:50 uur botste een personenauto achterop een vrachtwagen.

Gewond
De hulpdiensten rukten massaal uit. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De bestuurder van de personenauto is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

File
Vanwege het ongeluk stond er een flinke file. Verkeer richting Eindhoven werd geadviseerd de A67 te mijden. Automobilisten konden omrijden vanaf knooppunt Zaarderheiken, over de A73, N271 en A2. Rond 10:10 uur werd de snelweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Lees hier de actuele verkeersinformatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

A67 weer open na urenlange stremming
A2 File Vertraging Ochtendspits Avondspits
Deel A67 dicht door brandende vrachtwagen
Ongeval A67 - 17 feb 2020
A67 uren dicht na ongeval met vrachtwagen
Snelweg A67 uren na aanrijding weer vrijgegeven
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen