Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelweg A2 richting noorden dicht na ongeluk

Geplaatst opdinsdag 31 oktober 2017 - 7:10

Door een ongeluk met onder meer een vrachtwagen is de A2 van Weert naar Eindhoven dinsdagochtend enige tijd volledig afgesloten geweest bij Maarheeze.

Bij het ongeluk, dat rond 6:45 uur gebeurde, zou ook een gewonde zijn gevallen. Ambulances en brandweer zijn naar de plek van het ongeval gestuurd, onduidelijk is nog wat er precies is gebeurd op de snelweg.

File
Een kwartier na het ongeluk stond er al een file van zo'n 7 kilometer, tot bij Weert. Rijkswaterstaat adviseert automobilisten die vanuit het zuiden naar Eindhoven moeten, bij knooppunt Het Vonderen om te rijden via Venlo.

Rond 8:00 uur werd er één rijstrook vrijgegeven voor het verkeer. De berging van de betrokken voertuigen is inmiddels in volle gang. Rijkswaterstaat verwacht dat de snelweg na de ochtendspits weer volledig kan worden vrijgegeven.

Kijk voor de actuele verkeersinformatie op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen